ponedeljek, 13. januar 2014

Gibaj se vsaj 15 minut na dan! - Hitreje, dlje, bolj zagnano na sonce!

Sprehod v naravi
Vir.

Vikend je bil sončen kot že dolgo ne. Upamo, da ste ga izkoristili tudi za gibanje v naravi. Naredite to tudi danes! Gibanje je fajn! - Gibaj se vsaj 15 minut na dan!
Vir.
Pojdite spet na sprehod, se kam zapeljite s kolesom, zarolajte, tecite, gibajte se! Vreme je toplo, prijetno in pomladansko. Kmalu bo spet deževno, zato bi bil greh, če svoj prosti čas te dni preživljate za štirimi stenami doma. Izkoristite sončen dan za gibanje!

Vir.
Nobenih izgovorov ne morete uporabiti, da je premraz. Narava vas čaka! Gibanje je najboljši način preživljanja prostega časa. Pa saj to ste že ugotovili, kajne? Če ste se prejšnji teden res vsak dan gibali vsaj 15 minut, potem veste, da ste se po gibanju počutili bolje. In da ste komaj čakali, da naslednji dan spet najdete čas zase in za gibanje.

Vir.   
Ne glede na to, za katero vrsto gibanja se boste danes odločili, pa se potrudite in se danes gibajte bolj intenzivno. Vemo, da vas večina pride dokaj pozno iz službe, šole, zato je najti motivacijo in čas za gibanje še poseben izziv. Danes vam bo uspelo, če se tako odločite! 

Vir.

Če ste se prejšnji teden odpravili le na kratek sprehod, ga danes podaljšajte ali hodite bolj hitro. Del poti poskusite preteči. Recimo do naslednjega drevesa, pa četudi to traja le nekaj sekund. Če ste prejšnji teden tekli, danes tecite še malo več in hitreje. Postavite si ne pretežek izziv in ga skušajte doseči. To vam bo dalo motivacijo. Če vam ne bo uspelo danes, vam bo uspelo jutri ali pojutrišnjem. Vmes pa boste uživali v gibanju!

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...