ponedeljek, 20. januar 2014

Gibaj se vsaj 15 minut na dan! - Čas za spremembo

Vir.

Živeti zdravo je veliko bolj preprosto, kot se nam včasih zdi. Na začetku je potrebnega nekaj truda, motivacije in volje, ko pa zdrav življenjski slog postane naša rutina, si drugačnega življenja sploh ne znamo več predstavljati. Ne verjamete? Poskusite!
alenka kosir
Vir.


Za začetek se odločite, da boste svoje življenje spremenili na bolje z gibanjem in sledite našemu izzivu Gibanje je fajn! - Gibaj se vsaj 15 minut!, v katerem vam vsak dan predstavljamo nekaj vaj ali pa vam dajemo motivacijo za gibanje. Vsakodnevno gibanje je namreč osnova zdravega življenja.

http://zdravo-hujsam.si/images/stories/dsc_3515.jpg
Vir.

Ker vemo, da je tistim, ki se redno gibate vsak dan po vsaj 15 minut, gibanje v teh dvajsetih dneh našega izziva že dobro prišlo v kri, vemo, da se boste gibali tudi danes, čeprav vam tega ne bomo naročili. To bo vaša osebna izbira za izboljšanje počutja. Ko se navadimo na gibanje, dnevu brez gibanja kar nekaj manjka. Gibanje je pač fajn!

Vir.

Tisti, ki se našega izziva še niste lotili, ne oklevajte, ampak se začnite gibati danes. Za motivacijo dodajamo nekaj zgodb ljudi, ki so se odločili za spremembo in uspešno spremenili svoj življenjski slog na bolje ter tako postali zadovoljni s svojim življenjem. Bi si tega želeli tudi vi? Slabe navade lahko začnete spreminjati s 15-imi minutami gibanja, takoj zdaj!
active-kids
Vir.
Odločitev je vaša, lahko pa vas spodbudi zgodba zakoncev, ki sta se odločila, da bosta po 40. letu živela drugače. Za gibanje in zdrav način življenja vas bo zagotovo navdušila Alenka Košir, mamica treh otrok, ki je po nekajletnem premoru spet postala športnica. S pomočjo rednega gibanja in spremembo prehranjevalnih navad je uspelo shujšati Alenki Godec, pevka pa o tem piše tudi na blogu, ki vam bo dal zagon za nove izzive.

Gibanje je fajn!


Ni komentarjev:

Objavite komentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...