sreda, 5. februar 2014

Gibaj se vsaj 15 minut na dan! - Brez elektrike


zdrava-zima-1390472425.jpg
Vir.
Ste se danes že gibali vsaj 15 minut? Vsak dan poskrbite za rekreacijo? Ste se spraševali, zakaj na Gibanje je fajn ni novih idej za gibanje in motivacijo? Tako je prav! To pomeni, da ste na pravi poti in da vsak dan vsaj razmišljate o gibanju, če tega še niste vključili v svoj vsakdanjik. To lahko naredite tudi danes. Ne jutri, ampak takoj zdaj! Vzelo vam bo največ 15 minut, kar ni veliko, po gibanju pa se boste počutili bolje, imeli boste več energije, bolj boste zadovoljni s sabo. Ne verjamete? Poskusite!
Vir.

V teh dneh ni varno hoditi v naravo. Ne samo žled, ampak tudi poledeneli pločniki in poti vam lahko povzročijo težave. Najbolj varno je ostati doma ali v okoli doma. Z lopato v roki lahko delate fizično in se hkrati gibate! Pri tem bodite pozorni na svojo držo. Raje uporabite manjšo lopato, ki jo boste z lahkoto dvignili, kot da bi bila ta pretežka. Ko se utrudite, počijte. Med kidanjem snega obvezno pijte dovolj tekočine!
Vir.


Nekaj dni smo bili brez elektrike, a to še ne pomeni, da se nismo gibali. Življenje brez elektrike prinese celo več časa za gibanje, rekreacijo in sprostitev. Kar naenkrat ni več motečih dejavnikov, kot so tehnične aparature, televizor in računalnik, zato ima človek več časa. Z gibanjem se lahko tudi ogrejete! Naredite torej nekaj zase in se gibajte, z elektriko ali brez nje, važno je, da dnevi ne minejo brez gibanja! Danes si poglejte vaje z naslovom Skrbimo za svoje telo tudi pozimi!

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...